Тежка катастрофа край Карнобат: Засилен "Фолксваген" се заби във влекач, има загинал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:12 / 04.07.2017
10392
Тежка катастрофа отне живота на млад мъж. Около 03.50 часа вчера сутринта на км. 1+900 по посока на движение от село Венец, община Карнобат към ж.п. гара - Церковски, възниква ПТП между лек автомобил "Фолксваген Туарег", с великотърновска регистрация, управляван от 20-годишния В.И. от Велико Търново и влекач "Волво", с прикачено полуремарке, с бургаска регистрация, собственост на карнобатска фирма.

От ПТП пострадал водачът на лекия автомобил, който с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Той е настанен за лечение в отделение "Реанимация" на МБАЛ - Сливен, а брат му - Н.И., 26-годишен от село Беляковец, област Велико Търново, собственик на автомобила, придвижващ се на предната седалка до шофьора, загинал на място. Причината за катастрофата е, че водачът на лекия автомобил "Фолксваген Туарег", движейки се с несъобразена със състоянието на пътя, релефа на местността и конкретните условия на видимост скорост, не успява да спре и се блъска в паркирания на пътното платно влекач "Волво" с прикачено полуремарке.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).