Това диво Камено! Мъж се хвана за члена и рече на възрастна жена: Ще те е*а, ще е*а и сина ти!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:04 / 08.08.2018
7127
Груби сцени са се разиграли в Камено, научи Burgas24.bg. На 23 юли  около 20.00 часа полицаи от Камено получили сигнал за възникнал скандал в  на ул. "Цар Асен" в града. На място двама униформени заварили М. Ат. Ар. и съпруга й Й.Ар.. При проведената първоначална беседа М. Ар. заявила, че около 18:40 часа, докато стояла в антрето с внука си Сергей, в дома й дошъл мъж с инициали С.С. и отправил псувни и заплахи, както и обиди по адрес на внука й и посегнал да го удари. Тогава жената го отблъснала на двора на къщата им. Мъжът се обърнал към нея и започнал да я псува, обижда и да отправя сексуални намеци по неин адрес, заявил също, че ще запали дома й. След случилото се възрастната жена се обадила на телефон 112.

С оглед изясняване на обективната истина било снето допълнително сведение от възрастната жена, в което тя описва, че същият ден  в дома й били дошли двама нейни съседи – М. Ил. и Кр.Ат., които работели в една от стаите. Двамата чули виковете на С. и Ар. и излезли навън, хванали С. и започнали да го дърпат навън от двора към неговата къща, но той се дърпал към жената и постоянно говорел за половия си член. Снети били сведения и от двамата майстори, които станали очевидци на свадата. В своите сведения те заявяват, че на въпросната дата отишли в дома на М. около 17:00 часа. Около 19:00 часа чули възникналия скандал, излезли навън и видели агресивният мъж. Разказват, че той псувал и наричал с обидни думи жената. Изрекъл: "Ще те е*а, ще е*а и сина ти Стефан". Докато крещял и обиждал възрастната жена и внука й, С. се хващал за члена си през панталоните и имитирал, че ще го извади.

Съдът прецени, че с деянието си С. е нарушил обществения ред и спокойствие и предизвикал възмущение на присъстващите жители там, но поради своята по-ниска степен на обществена опасност деянието не представлява престъпление по чл. 325 от НК.

Съдът, като прецени степента на обществена опасност на деянието, както и обстоятелството, че С. признава извършеното от него, то за поправяне на нарушителя и за постигане на целите на превенцията на административните наказания на същия, следва да бъде наложена глоба в полза на държавата в размер на законовия минимум, а именно глоба в размер от 100 лева. Основание за това е тежкото финансово положение на нарушителя, което безспорно бе възприето от съда.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).