Товарен автомобил се блъсна във "Фолксваген" по АМ "Тракия"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:30 / 02.09.2015
1000
Вчера, в 19:40 ч. в РУ Карнобат, е получено съобщение за настъпило пътнотранспортно произшествие на АМ Тракия на 331 км, с участието на: товарен автомобил "Мерцедес", с бургаска регистрация, управляван от 48 год. П.Д. от гр.Бургас и лек автомобил "Фолксваген", с пазарджишка регистрация, управляван от 36-годишната В.Ч. от гр.Велинград.

От ПТП-то са пострадали водачката, настанена за лечение в МБАЛ-Бургас в отделение - неврохирургия с диагноза "комоцио и контузни рани", без опасност за живота и пътничката в лекия автомобил 27-годишната А.Ш. от гр.Велинград, настанена за лечение в МБАЛ-Бургас в отделение - неврохирургия с диагноза "комоцио и контузни рани", без опасност за живота.

Вероятна причина за ПТП: водачът на товарния автомобил, не се движи на необходимата дистанция от движещият се пред него лек автомобил.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Отново проблем за хотелиерите в Слънчев бряг, настанили украински...
Първи кадри на обърнатия тир в Бургаско! По пътя има разлято гори...
Извънредно: Тир от Северна Македония се обърна в Бургаско!
Кола пламна в Айтос
Тарикат изуми как пълни басейн в Слънчев бряг
Хотелиер от Слънчев бряг скочи срещу държавата, ето защо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).