Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Този уикенд ще бъде грандиозен! Започва "Балкански фестивал на изкуствата“ в град Карнобат
Автор: Екип Burgas24.bg 09:05 / 12.06.2019Коментари (0)2026
©
Заповядайте на Шестото издание на Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат 2019 от 14.06.2019 г. до 16.06.2019 г., където ще се съберат над 600 танцьори, певци и артисти. По време на Фестивала ще се проведе 14-ти национален конкурс "С песните на Стайка Гьокова“ – надпяване на индивидуални и групови изпълнители и надсвирване на сватбарски оркестри, както и танцов конкурс за любителски състави "Общи корени“.

Също така ще имате уникалната възможност да гледате на живо 13-ото издание на The Official Bulgarian Beatbox Battle със специални гости в журито Скилър, Печенката и румънската звезда Cosmin, като за победителя е осигурено участие в Световното по бийтбокс в Берлин през 2020 г. Не по-малко интересен ще бъде Брейкденс Карнобатъл 2019, където сред оценяващите ще бъдат B-boy Salo от Венецеуела, B-boy Zoob от Гърция и B-boy Slav от Русия. Очакват Ви още фолклорни песни и танци от Балканите, впечатляващо барман шоу с уъркшоп за приготвяне на коктейли, стрийт арт активности, детска лаборатория за химически експерименти и завладяващи концерти на популярни изпълнители.

От 14 до 16 юни Карнобат ще се превърне в творческа арена на изкуствата от родната и балканска сцена, а гостите ще се насладят на изпълнения от България, Македония, Румъния, Черна гора и Босна и Херцеговина, както и на различни форми на съвременно изкуство.

Официалният старт на Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат 2019 г. ще бъде даден от кмета на града – г-н Георги Димитров, а участниците във Фестивала ще бъдат посрещнати с питка за "Добре дошли". Петъчната вечер на 14 юни започва с парад, концерт на български и чуждестранни изпълнители, тържествена заря и голямо празнично хоро под мотото "Всички на хорото“.

На 15 юни на сцена "Трети март“ ще се насладите на зумба и латино танци, а невероятно симпатичният комик Ники Станоев ще забавлява най-малките с приказки, игри и куп награди. В следобедните часове в Градския парк посетителите на Карнобат Фест ще имат възможност да се срещнат лично с най-популярния графити артист Nasimo и да чуят отблизо историята на неговия творчески път, събрана на едно място в книгата "25 Years of Nasimo: Sketchbook". А вечерта ще нажежим сцената с любимата на цяла България група "Ъпсурт". Ще последва уникално огнено шоу и дрифтшоу със светлинни ефекти, а за финал – ще имате шанса да гледате един от най-популярните съвременни български филми.

В неделя на 16 юни всички желаещи малчугани могат да видят как се правят химически експерименти, а точно на обяд ще имате шанса да чуете на живо изпълненията на изпълнителите от "Гласът на България 2019“ Пирина Христова и Антон Гюров. В късния следобед ще можете не само да пийнете коктейли, но и сами да ги приготвите заедно с едни от най-известните бармани у нас.

Краят на Фестивала обещава да е повече от взривяващ. Освен умело преплетените стилове на модерна и фолклорна музика на етно бас групата Dashe, градът направо ще се подлуди със спиращите дъха парчета на едни от най-емблематичните участници от "Гласът на България 2019“ – Тино и Никеца. В никакъв случай не го пропускайте!

Тазгодишното издание на Балканския Фестивал на изкуствата ще бъде по-вълнуващо отвсякога, така че до нови срещи в Карнобат!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: