Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Украинка вдигна луд скандал в автобуса от Поморие за Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:27 / 09.08.2016Коментари (19)1460
©
Украинка направи грозен скандал днес в автобуса, който тръгва в 9,30 часа от Поморие за Бургас, съобщиха очевидци, цитирани от "Флагман".

Причината - чужденката трябвало да купи билет на детето си. Тя обаче настоявала, че то има право да пътува безплатно, тъй като не е навършило 6 години.

"Билетът до Бургас е 3,50 лева. Кондукторката учтиво й обясни, че децата до 6 години наистина пътуват безплатно, но само, ако са придружени от родител, носят копие от свидетелство за раждане и най-важното - трябва да са български граждани. Тя дори й посочи табелата на предното стъкло до шофьора, където тези правила са ясно описани. Това обаче изобщо не успокои украинката.

Тя започна да вика, да размахва демонстративно банкнота от 50 лева и дори грубо обиди един от пътниците, който също се опита човешки да й каже, че това са правила, създадени от превозвача и кондукторката не е човекът, към който трябва да се предявяват претенции, защото тя просто е длъжна да ги изпълнява. Разярената жена накрая извади и мобилния си телефон и се опита да снима изплашената и разтреперана кондукторка.

Украинката изглеждаше доста заможна - беше с голям бял скъп часовник, маркови слънчеви очила и модерна чанта, бе добре поддържана и не би трябвало за такава смешна сума да прави панаири.

Накрая шофьорът се принуди да се отклони от маршрута, да спре автобуса пред районното полицейско управление и да повика полиция. Ситуацията се нормализира едва след намесата на униформен служител. В Бургас украинката слезе на първата спирка, явно се беше запътила за разточителен шопинг в МОЛ "Бургас плаза", а се циганеше за едно билетче", разказал един от пътниците.

Заради скандала и забавянето някои от хората закъснели за работа, а друга се страхували, че могат да изпуснат полетите си.

По целия свят има курорти, където цените на транспорта за местните хора и туристите са съвсем различни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.08.2016 г.
0
 
 
Последно - платила ли си е билета или не???? Не става ясно :( И защо руската сган(и изобщо чужденците) е с привилегии - познавам рускиня пенсионерка, която се пазари навсякъде за намаления - в музеи, на Пясъчните фигури, на опери.... ееее, аман!
0
 
 
Евала за новината! А оня ден българин вдигна скандал в кварталния плод-зеленчук - моля, отразете и тази "сензационна новина"! И съседите от горния етаж се караха миналата седмица - защо още няма материал по тая тема? Моля ви, бъдете обективни и отразете всички скандалчета в родината ни :)
0
 
 
Различни цени за български деца и не-български деца? Че това не е ли незаконно? Иначе ясно, че фльорцата е направила глупост.
0
 
 
ОКАЗВА СЕ ЧЕ КАКВИТО И ДА СМЕ БЪЛГАРИТЕ, СМЕ НАЙ-КУЛТУРНИ КАТО СМЕ ИЗВЪН СТРАНАТА..ЗА ТУК Е ЯСНО ЧЕ ЧОБАНИЯТА Е НА НИВО И СЪСТЕЗАНИЕТО" КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ " НЕ Е СЛИЗАЛО ОТ ЕКРАН
0
 
 
МЪРША, НЯМАШЕ ЛИ КОЙ ДА И ИЗБИЕ ЗЪБКИТЕ ДА ФЪФЛИ ДРУГИЯ ПЪТ КАТО КРЕЩИ
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 10.08.2016 г.
0
 
 
Тея са по стиснати и от Макетата.
+1
 
 
Ами ,че в Пловдив всички деца до 7г.трябва да имат карти за градски транспорт или си плащат билетче 1 лев,и бебетата.Вярно ,че картата е безплатна ,но трябва да я изкараш и да я зашиеш за детето,защото независимо с кого е трябва да я има.
+3
 
 
Само не разбрах защо е продължила пътя си със същия автобус? Свалят я от автобуса, друсват й глоба за скандално поведение на обществено място, плаща си. Сетне да продължава със следващия автобус пътя си.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: