Утре закриват дискотечния сезон на южния плаж в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:04 / 04.09.2015
1140
Спасители на южния плаж в Слънчев бряг ще пазят плажуващите до края на септември. И през този месец желаещите да ходят на море остават немалко. Времето все още е хубаво и на плажа има доста туристи. Къпането ще е обезопасено, сигурността на летовниците е гарантирана, до края на месеца ще има и медицински екип, съобщи управителят на ивицата Кирил Спасов.

Броят на спасителите ще бъде намелен от 15 септември. Работното време обаче се запазва - от 8.00 до 18.00 часа. До 15 септември за водното спасяване на плажа ще се грижат 12 спасители, след това броят им ще бъде намален на 6, т.е. ще бъдат "свалени" само три поста. От спасителната служба на плажа предупреждават да се внимава, тъй като през септември морето е особено опасно при вятър или мъртво вълнение.

До края на месеца ще дежурят и охранителите, които от началото на летния сезон следят за кражби на южния плаж.
На 5 септември ще бъде закрит дискотечният сезон на южния плаж. Музикалното лято ще завърши с гореща и грандиозна програма - с най-добрите диджеи и плажни танцьори. Това лято южния плаж отново събра хиляди наши и чужди туристи за 12 -то издание на най-големия фестивал за електронна музика на Балканитe, Solar Summer.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
458 души празнуват в Ямбол днес
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!
Водещата от ВВС Бетани Хюз се гмурка край Созопол
Украинка отнесе с колата си неин сънародник на тротинетка в Свети...
Обещаха да разширят ГКПП "Малко Търново"
Белезници за шофьор, седнал зад волана на кокаин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).