Валери Симеонов разплака меломаните! Среднощните му акции провалиха най-голямото музикално събитие това лято

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
16:35 / 15.08.2017
3063
Най-големият летен музикален фест на българското Черноморие - Solar Summer, се отменя. Причината е акцията на вицепремиера Валери Симеонов в курорта Слънчев бряг.

Музикалното събитие трябваше да се проведе идния петък и събота на традиционното си място на "Какао бийч". "Към момента, а и през целия сезон, липсват подходящите условия, които да гарантират характерните за Solar качествен звук, ефектна сцена и безпроблемно протичане на събитията", пишат организаторите.

От съобщението се разбира, че те имат опасения, че събитието може да бъде прекратено от нова акция на държавните органи, а озвучителната техника да бъде иззета.

Организаторите поднасят своите извинения към всички, които са планирали да посетят събитието този уикенд, като в момента се договарят нови дати за участия на диджеите Adam Beyer и Paco Osuna.

"Закупените билети ще важат за новите дати, но могат да бъдат и върнати в офисите на "Ивентим" или на касите, където са били купени, от 16.8.2017 г.", се казва още в съобщението. По време на акциите някои от най-популярните нощни заведения в курорта бряг бяха затворени, като беше иззета озвучителна техника.

В проверките участваха и екипи на полицията, НАП, агенцията по храните, Регионалната здравна инспекция и инспекцията по труда. Валери Симеонов се зарече контролът да продължи до края на сезона.

 

Източник: "Монитор"


Виж коментарите (8)
Още новини от Регионални новини:
Много неприятен инцидент с велосипед в карнобатско село
С 22 млн. лв. строят новата пречиствателна станция на язовир "Ясн...
Огромен проблем тревожи бранша по морето преди старта на сезона
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).