Внимание към този пътен участък в Бургаско!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:54 / 05.01.2017
1564
Все още има вода на участък около 20 метра по пътя Ахелой - Синеморец. Това каза областният управител на Бургас Вълчо Чолаков

"На около 50 метра преди моста от Ахелой към Синеморец има вода по пътя от река Велека, на която вчера заради натрупани наноси се наложи устието й да бъде взривявано. В участъка, който е най-ниска точка от шосето, е останала малко вода, която е в процес на замръзване и е опасно място за шофьорите", подчерта Вълчо Чолаков

След разговор с кмета на Царево, е извършена допълнителна проверка и е взето решение да се поставят указателни табели в началото и края на участъка, за да могат шофьорите да бъдат внимателни. 

"Отича се водата, макар и бавно. В района в момента вали слаб дъжд. Ако до края на деня температурата падне, е възможно да замръзне и да не се оттече цялата вода", отбеляза областният управител на Бургас и апелира към шофьорите да бъдат изключително внимателни.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Много неприятен инцидент с велосипед в карнобатско село
С 22 млн. лв. строят новата пречиствателна станция на язовир "Ясн...
Огромен проблем тревожи бранша по морето преди старта на сезона
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).