Всички се възхищават от постъпката на съдя по ММА, спасил живота на бургазлийка!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:51 / 04.08.2021
2295
Георги Янчев се оказва герой на вечерта в нощта на "Максфайт 46“ след като спаси колабирала туристка, която си глътна езика. Случката се разиграва в края на събитието, когато от трибуните на амфитеатър "Арена“ в Свети Влас се чува вик "Викайте доктор! Доктор! Доктор!“ На смяна по време на състезанието е Др Колибаров от "Спешна помощ“ Бургас. Специалистът в този момент преглежда нокаутираният по-рано украинец Руслан Кинах. Най-близо се оказва страничният рефер по ММА Георги Янчев, който вижда свлеченото на земята младо момиче и се притичва спонтанно да окаже първа помощ. В живота на Георги подобна ситуация не е за първи път. Три пъти преди това през годините бургазлията е трябвало буквално да спасява непознати ,които са били на секунди от фатално задушаване.

Жената която Георги спасява е Габриела от Бургас, която предстои да се дипломира в столицата по специалност медицина. След намесата минутка по-късно и на опитния Др Колибаров Габи е свестена и откарана с носилка към линейката, а по-късно и към спешното отделение на болницата. Бъдещата лекарка сама осъзнава ситуацията с реакцията на организма си след топлинен удар след целодневен престой на слънце с малко течности. Бъдещата лекарка не се чувствала добре и през деня, но въпреки състоянието си тя дошла в амфитеатър "Арена“ за да гледа зрелищните двубои.

Георги Янчев, който пръв се втурва към посинялата и полу задушена Габриела, скромно пожелава на момичето да е здрава. Бургазлията сочен от мнозина за двойник на звездата Джейсън Стейтъм заради поразителната прилика между двамата, всъщност съвсем не е само лицензиран съдия. Янчев, който е действащ състезател по бразилско джиу джицу само преди месец участва в турнира AJP TOUR Bulgaria National Pro, а в края на 2020г на шампионата "Sofia Open“ спечели шампионската титла. Георги Янчев е и вицесветовен шампион по бойно самбо, носител на Световна купа по самбо и ММА боец, действащ състезател на силният бургаски отбор на GF Team . Георги е родител на две дъщери.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Огромен проблем тревожи бранша по морето преди старта на сезона
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).