Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Задава ли се краят на алкохолния туризъм в Слънчев бряг?
Автор: Екип Burgas24.bg 11:28 / 03.09.2017Коментари (7)7447
©
Курортът "Слънчев бряг" придоби евтина слава, благодарение и на алкохолните туристически турове, които се провеждат там. В края на настоящия туристически сезон тази практика все още се практикува, но в далеч по-лицеприятна форма, съобщава "Нова телевизия". 

Групите чуждестранни туристи вече обикалят заведенията почти под строй. Използват туровете не толкова, за да се напият, колкото за да се забавляват и да се запознават с нови хора. Организаторите следят развеселените участници да не привличат излишно внимание и да не изостават от групата. 

"Въобще не е шумно за нас. В сравнение с Румъния, тук е перфектно", споделят чужденци с малко дете. На друго мнение са българските летуващи - майка обяснява, че е в курорта само за разходка, тъй като не е подходящ за деца. 

В края на сезона баровете искат да задържат клиентите си. "Посрещаме ги с уелкъм дринк, започват да си поръчват и става купонът. Не мисля, че това пречи на който и да е турист", коментира барман. 

Вицепремиерът Валери Симеонов се закани, че това е последното лято на бар кроловете. Сред представителите на туристическия бранш има напрежение и неяснота какво ще бъде бъдещето на следващия сезон.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЦАР КИРОВИТЕ МЕНТЕТА ИЗТРОВИХА ХИЛЯДИ АНГЛИЧАНИ ЕЙ АНГЛИЧАНИ БЪЛГАРИТЕ БАНДИТИ ВИ е*ават МАЙКИТЕ С МЕНТЕТАТА КОИТО ПИЕТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ПО ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ ДОРИ И ВОДАТА КОЯТО ПРОДАВАТ В МАГАЗИНИТЕ Е МЕНТЕ ОТ ЧЕШМАТА
0
 
 
Никога няма да се промени - винаги ще има идиоти. Слънчев бряг отдавна не е добро място за почивка и съм сигурен, че това няма да се промени. Но пък от друга страна - никой никого не кара да ходи там в лудницата, нали така. Като не ви харесва - има доста алтернативи по родното черноморие на далеч по-добри цени, Гърция е на няколко часа с кола и плажовете са меко казано добри :)
0
 
 
Какъв друг туризъм в Сл.Бряг ? Кой нормален би отишъл в бетонна джунгла без 1 парк ???
-1
 
 
Да, бе да, пълен смях ..... Какво ? Ще забранят да ходят от по групи по 10, вместо това по 2-ма хванати за ръчичка ли ? Или ша им заврът в ------- водомери ? Била в далеч по-лицеприятна форма :D Сигурен съм че са културни хора и щяха да претъпкат библиотеката ако я имаше .....
+1
 
 
И средната класа руснаци вече не идват заради селянията на морето.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: