Задигнаха ключовете за автомобил от мъж по време на сън

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:07 / 02.05.2017
955
На 29 април, около 05.20 ч. в Районно управление - Созопол, е получено съобщение от 52-годишен мъж от Стара Загора, временно живеещ в Созопол за това, че по време на сън, са му откраднати ключовете за личния лек автомобил "Мазда Трибют", със старозагорска регистрация, паркиран пред квартирата му. 

В резултат на бързите полицейски действия автомобила, управляван от криминално проявения и неправоспособен С.Д., 37-годишен от Созопол, е спрян на ул. "Витоша". Констатирано е, че с автомобила се придвижвал и криминално проявеният И.П., 28-годишен от Созопол. При тестване на водача за употреба на алкохол, дрегера отчел 0,20 промила. 

Тестването за употреба на наркотични вещества също дало положителна проба за употреба на метамфетамини. С.Д. и И.П. са отведени в полицейското управление, където 37-годишният созополчанин е задържан за срок от 24 часа. 

Откраднатият автомобил е върнат на собственика му. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Несебър вече гъмжи от туристи
30% от хотелите в Слънчев бряг отварят днес
Готов е мостът от Царево за къмпинг "Нестинарка"
Откриха скелет на гигант в Дебелт
Ще позволят ли строежа на 28 вили близо до Ропотамо?
Ето каква присъда получи шофьорът на зърновоза-убиец, взел живота...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).