Започват ремонтни дейности по основни улици в Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:23 / 24.09.2014
700
Във връзка с изпълнението на проект "Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа на Поморие", вчера започнаха строително-монтажните дейности на главната улица в града -"Княз Борис I". Три екипа ще работят едновременно в лявата лента на платното, по посока центъра на града, като началната точка е от пресечката с ул. "Средна гора", а крайната - до магазин "Пени Маркет". Срокът за приключване на строителните дейности в тази отсечка е 15.11.2014 г.

"Княз Борис I" ще бъде частично затворена за превозни средства за периода на дейностите по проекта, но преминаването ще бъде възможно и в двете посоки, като то ще се осъществява в дясната лента на платното. По време на строителството и поради пресичане на главен водопроводен клон към ул. "Средна гора", ще се наложи част от улицата да бъде изцяло затворена за една седмица.

От 1 октомври, започва строителството и на други основни улици в кв. Свети Георги. Ремонтни дейности ще се извършват едновременно на улиците "Морска", "Панайот Волов", "Ангел Кънчев", "Цветница" и "Възраждане". В началото на всички участъци, предварително ще бъдат поставени информационни табели.

До края на месец октомври, ще бъдат довършени дейностите в м. "Ставрос" (района около Музея на солта) и ще бъдат асфалтирани улиците в кв. "Север".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско
Пожар избухна в автосервиз в Ямбол, три екипа се борят с пламъцит...
458 души празнуват в Ямбол днес
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).