Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Заслужи ли си шамара "шефът" на Агенцията по храните, ревнал, че са го били в Приморско?
Автор: Иван Сотиров 17:24 / 28.07.2021Коментари (10)117590
©
Жалки комплексарчета ли са всъщност "нападнатите" от бизнесмен в Приморско мъже? Burgas24.bg се свърза със Симона - дъщерята на собственика на "Старата мелница" Бисер Мавраганов, който попадна във видеото със зрелищния екшън, разразил се снощи в Приморско.

Според Симона гостите на ресторанта са се държали изключително агресивно, невъзпитано, приемали са персонала за слуги, дори са ги заплашвали и са се представяйки се за държавни служители. Симона застава зад баща си и според нея постъпката му е първоинстинктивнa реакция на мъж, чието дете е боло заплашено.

Ето как започва всичко:

Мъжът с раницата и синята риза, който се вижда на клипа, влиза във видимо нетрезво състояние в заведението. В началото всичко е нормално, поднасят им се менюта и всеки момент поръчката им ще бъде приета. След около 5 минути певецът на заведението отива при Симона и й казва, че въпросният господин със синята риза твърди, че е шеф на Агенцията по храните и бил недоволен, че вече половин час не е обслужен. Симона отива при него с усмивка, сигурна е, че от получаването на менюто са минали около 5 минути, тъй като самата тя им ги е занесла. Приятелят на клиента, обаче с враждебен тон й казва да побърза с поръчката. Обслужени са приоритетно, по най-бързия начин, с добро отношение, за да се избегнат конфликти.

След около 30 минути сервитьорката, която ги обслужва, казва на Симона, че не желае повече да работи с тази маса, тъй като клиентите са агресивни и се държат с нея като със "слуга" и "куче" и искат да разговарят с управителя. С ведър тон и усмивка Симона отива при тях, за да разбере какъв е проблемът. "Ниският мъж ме гледаше злобно. Жена му го хвана за ръката и се опитваше да го успокои. Продължих да се държа добре с тях - усмихвах се, въпреки агресията, която излъчваха. В един момент мъжът стана рязко, залитна и си удари ухото в етажерка. Тогава още повече агресира. Дръпна ме към тоалетните и ми каза: 12 години съм бил бомбаджия. Аз съм шефът тук, донесете ми вода, защото децата са ми жадни. Ще правиш каквото ти кажа. Другият на масата е шефът на Агенцията на по храните и за 1 ден можем да ви затвори", започнал да нарежда мъжът, разказва Симона. Единият от тях попитал дали имат проби от храните и дали музиката е в допустимите децибели, поискал и лични карти на служителите без дори да се легитимира. И започнал със заплахите, въпреки, че вече му било заявено, че ще бъде извикана полиция: "Сядай си на работното място, защото утре ще ви се стъжни животът. Викай който искаш. Ти май не разбра ние кои сме? Ще хвърчите на пера!", заплашвал единият от клиентите.

Тогава Симона вика баща си, който е собственик на заведението. След идването му агресивният клиент смекчава тона и твърди, че изобщо не е казвал, че работи в държавна институция. С викове поискал сметката си. "Всички треперихме над тези хора. Клиентът със синята риза пада – става, жена му го успокоява. Държаха се ужасно с нас", разказа изключително разстроена пред Burgas24.bg Симона.  "Тези хора блокираха работата ни – моята и на сервитьорката. Аз също помагам и в кухнята", добавя тя.

Вече всички си мислят, че кошмарните клиенти повече няма да стъпят в заведението, но не би. Тримата мъже се връщат след време, право към Симона. Единият я бута по рамото и й казва "Ще видите утре, когато дойдат гербаджии как на всички ще ви начупят краката!". Баща й вижда, че тя е разстроена и се отправя към тримата, вече доста далеч от заведението.  Той и приятелят й се опитват да разберат дали има проблем, защото според тях спорът вече е разрешен.  "Тези хора започнаха да крещят срещу баща ми и приятеля ми, започнаха да заплашват. От далеч видях, че се разпалиха. За мен това е нормална постъпка на баща ми", каза за медията ни Симона.

Пред полицаите единият от тях заявил, че ухото му било разкървавено от собственика на заведението Бисер. Симона обаче е категорична, че нараняването е станало при изправянето му в заведението, когато залита и се удря. Дори има доказателства за това – снимка на окървавената салфетка.




Още по темата: общо новини по темата: 485
01.10.2021 »
30.09.2021 »
29.09.2021 »
26.09.2021 »
25.09.2021 »
22.09.2021 »
предишна страница [ 1/81 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.07.2021 г.
0
 
 
Убеден съм че е заслужил още шамари , ГЕРБ те са кадърни хора
Aнонимен
на 29.07.2021 г.
0
 
 
Това са най наглите съществува,навсякъде се държат по един и същи начин.Гербаджийски лайна,това са на буци таралежа калинките.
Aнонимен
на 29.07.2021 г.
0
 
 
Идват от на майната си и си мислят че всички са им длъжни малко им е само шефове ей страшна работа.
Aнонимен
на 29.07.2021 г.
0
 
 
Абе не ми се вярва някой да отива на заведение, за да се кара със сервитьорката. Тук май липсва част от историята, ама айде ще се направим на тъпи, все едно не знаем какво е станало.
Aнонимен
на 29.07.2021 г.
Aнонимен
на 28.07.2021 г.
0
 
 
Бе малко му беше на тоя бе :Д Като ще го играеш голям играч се придържай към образа си дори когато те е страх, мишок, ще заплашва момиче и после ще мълчи като такова, малко му беше. Евалата на бащата, че е реагирал така вместо да "разговаря" с тях, евала и на приятеля на момичето, че е помогнал на бащата
Aнонимен
на 28.07.2021 г.
0
 
 
Трябвало да им хвърлят един хубав бой,да помнят в кое заведение не трябва да влизат да се вбават с хората !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: