Правят първа копка на „Гнездо на акули”

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:42 / 13.07.2009
2466
Във вторник, 14 юли точно в 12 часа ще бъде направена първата копка на новата спортна база на ПСФК „Черноморец - Бургас" „Гнездо на акули". Изграждането на комплекса се очаква с огромно нетърпение от всички, които са свързани с каузата „Черноморец - Бургас", тъй като той ще продължи поставеното начало за изграждане на европейски стандарти на работа в клуба.

На откриването ще присъстват кмета на Община Бургас Димитър Николов, Председателят на съвета на директорите на клуба Митко Събев, мениджърът Красимир Балъков, който е в основата на проекта, футболисти и треньори на представителния отбор, авторите на проекта, представители на общинската администрация, общественици.

Новият спортно - тренировъчен комплекс ще бъде разположен на площ от 32 000 кв. метра. На територията му ще бъдат изградени 3 игрища, две с естествена и едно с изкуствена тревна настилка. В триетажната сграда на комплекса ще има всичко необходимо за пълноценната подготовка, рехабилитация и почивка на футболистите. В кампуса ще тренират четири формации на клуба, като там ще бъде и административното ръководство на „акулите".

След основното обновяване и реконструиране на спортен комплекс „Лазур", това е поредната стъпка, която прави ръководството на клуба в преследването на високи спортни цели. Идеята е въвеждането на европейски модел за работа в ПСФК „Черноморец - Бургас", поставящ основите на една дългосрочна програма за развитие, която да бъде отправна точка за бъдещите успехи на клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).