Митко Събев: С „Гнездо на акули” се надига нова вълна в бургаския футбол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:27 / 14.07.2009
2502
„Идеята за изграждането на кампуса дойде от Краси Балъков и Фреди Бобич, с чиято помощ внедряваме опита на развитите европейски държави във футболната политика. С „Гнездо на акули" се надига нова вълна в бургаския футбол. Надявам се да ни последват и други български клубове", заяви президентът на „Черноморец-Бургас" Митко Събев на първата копка за изграждането на нова спортно-тренировъчна база. Шефът на „Петрол Холдинг" е убеден, че мащабните проекти на „Черноморец-Бургас" за развитие на клубната база неминуемо ще доведат и до успехи на отбора в спортно-технически план.

„Поели сме по правилния път и няма да се отклоним. Дублиращият отбор ще играе в „Б" група, правим и академия за млади футболисти. Бъдете сигурни, че успехите ни няма да закъснеят", заяви Митко Събев. Той не пропусна възможността да благодари за помощта на фирмите „Перфект дизайн", „Торкрет", „Онтарио спорт" и „Дорослава".

„Радвам се, че футболната инфраструктура в Бургас изпревари всички в страната. Похвално е, че в „Гнездо на акули" ще се подготвят не само играчите от първия отбор, а и подрастващите. Няма да откажем и на националния отбор да тренира, ако поиска", посочи кметът на Бургас Димитър Николов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).