Любомир Шейтанов доволен от работата на тримата вратари в отбора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:45 / 22.07.2009
1342
Завърналият се наскоро от вратарски конгрес в Мюнхен, треньор на вратарите в „Черноморец - Бургас" и националния отбор, Любомир Шейтанов е доволен от работата на тримата си състезатели. Те тренират по специална програма, която включва редица нетрадиционни упражнения за гъвкавост, концентрация, рефлекс сила и бързина.

В специализираните тренировки участват още кондиционният треньор Трендафил Терзийски, както и футболисти от отбора на „Черноморец - Бургас". Засега Паскал Борел и Владислав Стоянов са записали по едно полувреме в мача с Ландек, но предстоят още две срещи, в които те ще могат също да се доказват. Конкуренцията между двамата се засилва и от присъствието на Пламен Колев, който от началото на подготовката тренира на пълни обороти, след като през изминалия сезон се възтановяваше от травма.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).