Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
2 милиона бюджет за новия Черноморец Поморие
Автор: Екип Burgas24.bg 17:03 / 23.07.2009Коментари (0)1020
© Burgas24.bg
„Черноморец-Поморие" е част от големия проект за възхода на футбола в Бургаския регион, съобщиха на пресконференция председателят на съвета на директорите Калоян Панайотов, изпълнителният директор Тодор Хънков и старши треньорът Петър Хубчев.

„Черноморец-Поморие" беше регистриран като нов клуб това лято и ще участва в първенството на Източна „Б" група с лиценза на „Нафтекс". Съставът е сборна формация от бивши „шейхове", от „Поморие" и дубльорите на „Черноморец-Бургас". Всички футболисти са на възраст между 17 и 21 години, с изключение на капитана Малин Орачев /37 г./.

„Черноморец-Поморие" ще има за задача да захранва „Черноморец-Бургас" с качествени попълнения. Петър Хубчев е доволен, че възпитаниците му ще играят в „Б" група, където ще могат да израснат бързо като професионалисти. Старши треньорът е декларирал категорично пред футболистите, че ще иска от тях да играят за победа във всеки мач.

Тодор Хънков уточни, че бюджетът на клуба ще бъде между 2 и 2,5 млн. лв. Калоян Панайотов пък посочи, че 90 процента вече е сигурно, че тимът ще играе домакинствата си на стадиона в Поморие.

„Удивен съм от проектите на г-н Митко Събев за развитието на футбола в региона. Клубното ръководство много ми помага. Не бях очаквал, че в България ще срещна такива хора след 15-те години, които прекарах в Германия. И футболистите ме изненадаха приятно със съвестното си отношение към тренировъчния процес", заяви героят от САЩ-94 Петър Хубчев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: