Едночасова разходка за „Черноморец – Бургас” преди мача с АЕК

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:35 / 27.07.2009
1015
Футболистите на „Акулите" направиха дълга тонизираща разходка преди двубоя с гръцкия тим. В мача, който ще започне днес в 19.30 часа българско време, мениджърът Красимир Балъков ще може да използва всички свои футболисти.

В днешния двубой се очаква да вземат участие 22 играчи, като двата различни състава ще изиграят по едно полувреме. Някои от футболистите е възможно да получат почивка, но това ще стане ясно непосредствено преди двубоя.

Предпоследният ден от лагера на „Черноморец - Бургас" е белязан отново от прекрасно време, а домакините от Лангенфелд от сутринта подготвят терена за предстоящия двубой. На няколко пъти гости на хотела и жители на градчето спираха футболисти и хора от групата на „акулите", за да се осведомят за началния час на мача. Събитието на седмицата за туристите и местните жители предизвиква особен интерес. Очаква се спортният център в Лангенфелд да е препълнен със зрители.

След края на двубоя играчите ще направят възстановяване в спа центъра на хотел Аква дом, а утре сутринта ще проведат последното си занимание на стадиона в Лангенфелд. След обяда футболистите ще се отправят към Мюнхен с клубния автобус, откъдето в 19.30 местно време, с полет за София се прибират в страната. Самолетът се очаква да кацне на столичното летище в 22.10 часа българско време.

Първата тренировка на „акулите" в България е предвидена да се проведе в четвъртък след обед на стадион „Лазур".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).