Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Качват "акулите" по автобуси и билбордове
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 28.07.2009Коментари (0)1818
© 24 часа
До 10 дни 10 екоавтобуса на градския транспорт ще бъдат облепени с различни визии на мениджъра Красимир Балъков, изпълнителния директор Фреди Бобич, вратаря Паскал Борел и младежкия национал Орлин Старокин. Разрешение лично е дал кметът на Бургас Димитър Николов. На снимките Красимир Балъков връзва обувките на момче, Бобич получава топка от малката си дъщеря, Паскал Борел е направил плонж, като на врата има хриле, а зъбите на Старокин са като на акула, която е изобразена и на логото на клуба.

Тези фотоси вече са поставени на 18 билборда в целия Бургас. На всеки от тях пише "Сезонът на акулите започва". Същите след време ще бъдат преместени в Созопол, Несебър, Карнобат, Айтос и други населени места от региона. Днес мегабилборд с размери 15 на 15 метра ще бъде монтиран от алпинисти на хотел "България" в центъра на Бургас.

Цялостната рекламна кампания на "Черноморец", която е по идея на боса на клуба Митко Събев, Красимир Балъков и Фреди Бобич, включва и обособяване на цял сектор на ст. "Лазур" за майки с деца. Целта е свободен достъп и безпроблемно адаптиране на малчуганите и техните родители към футболния отбор на "Черноморец". В момента се изработва костюм на акула, с който местен професионален актьор ще обикаля улиците на Бургас и ще раздава рекламни материали. Всички набрани средства от картите и билетите на специалните гости на трибуната на ст. "Лазур" по време на мачове ще бъдат насочвани изцяло към ДЮШ на клуба.

Същевременно стана ясно, че "Фамилия Тоника" ще изпълни новия химн на "Черноморец". Автор на музиката е Гого Найденов. Текстът е на несебърския поет Иван Нейков, а аранжиментът - на Красимир Гюлмезов.

Офертата към "Тоника" е лично от боса на "Черноморец" Митко Събев. Бизнесменът държал химнът да е изпълнен от бургазлии.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 3
30.07.2009
30.07.2009
28.07.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: