Бойкот в Нефтохимик! Отборът излиза днес с юноши срещу Лудогорец II

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:47 / 07.12.2020
1188
Новият собственик на ПФК Нефтохимик Анелия Златкова коментира ситуацията в клуба. Вчера част от футболистите със зелени екипи решиха да бойкотират днешния мач с втория отбор на Лудогорец, заради една неполучена заплата. Те не се качиха на автобуса за Разград.

В същото време Златкова е дала гаранции, че днес играчите ще получат дължимото месечно възнаграждение. В крайна сметка бургаският отбор ще участва в мача основно с юноши.

Двубоят е днес от 14 часа на един от терените на базата "Гнездо на орли" в Разград.

"Недоумявам това поведение. Става въпрос за професионални футболисти.В крайна сметка тяхната работа е да играят футбол. Този бойкот е крайно неприемлив. Гарантирахме им, че ще получат парите си. Сега разбирам, че не искат да се качват на автобуса. Времената са трудни, правим всичко възможно да обезпечим клуба, но е необходимо време, докато новите структурни и функционални промени сработят. Нужен е повече разум, търпение и толерантност. Ние като ръководството го проявяваме, очаквам същото и от играчите. Виждате, че клубове направо приключват дейност, като цяло има големи проблеми в целия български футбол. Да носиш екипа на Нефтохимик, освен всичко друго, е и призвание. Добре е футболистите да разберат и това", коментира Златкова.

В последните месеци заради финансови проблеми три клуба напуснаха втория футболен ешелон. Друга част са на ръба на оцеляването.Част от клубовете в родната Висша лига също изпитват големи трудности.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).