Леверкузен иска Мишел Платини

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:18 / 05.08.2009
1540
Нападателят на Черноморец Мишел Платини може да бъде продаден сензационно на един от най-успешните ти­мове в Бундеслигата през последните го дини Леверкузен. От немския клуб вече са напра вили официално за питване за цената на играча. Според хора от обкръжението на спортния директор на Черноморец Фреди Бобич и треньорът Красимир Балъков двата клуба може да си стиснат ръката при 400 000 евро.

През миналия се зон Платини стана голмайстор на „акулите", а с изявите си загатва за сериозен потенциал. За интереса от страна на Леверкузен роля са изиграли присъстви ето на Бобич и Ба лъков.

Има вариант срещу 150 000 евро бразилецът да бъде преотстъпен за една година на германци те. Яснота за евенту алния трансфер на бразилеца с порту­галски паспорт ще има до края на сед мицата.

В същото време стана ясно, че нападателят Георги Божилов вече е възста­новен от травмата си и започва подготовка на пълни обороти със съотборни­ците си. След седми ца подготовка ще могат да започнат и другите двама нападатели, които се въз становяха от травми - Пламен Крумов и Дуду.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).