Ново признание за треньорите и състезателите на "Корсар" (Бургас)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:07 / 25.01.2021
744
На ежегодната церемония по награждаването на "10-НАЙ" на фехтовална академия "Васил Етрополски", бяха отличени двама от състезателите на бургаския клуб "Корсар" и треньорът Едуард Зуев.

Едуард Зуев взе приза за най-добър треньор на академията за 2020 год. Той заслужи това отличие само две години след пристигането си в Бургас, под негово ръководство състезателите на клуба добиха много нови умения и увереност.

Сред десетте най-изявени фехтовачи за 2020 год. е Георги Златаров с многобройни призови класирания в държавния календар и отлично представяне на Европейското първенство в Пореч (Хърватия). Другият представител на "Корсар" сред наградените е Ивайло Александров. Той, заедно с Георги Златаров, Тодор Стойчев, Ясен Стоянов и Павел Павлов, получиха приза за отбор на годината след отлични класирания в международните състезания.

Това не е първото признание за тях тази година. Те бяха и сред най-добрите спортисти за 2020 година на Българска Федерация по Фехтовка.

Десетте най-изявени фехтовачи за 2020 на фехтовална академия "Васил Етрополски" са: Йоана Илиева, Емма Нейкова, Тодор Стойчев, Олга Храмова, Христо Ефимов, Димитър Райкин, Ана Михайлова и Георги Златаров.

Отборът жени в състав: Йоана Илиева, Габриела Захаринова, Василена Кръстева и Калина Атанасова.

Отборът кадети в състав: Тодор Стойчев, Ясен Стоянов, Георги Златаров, Ивайло Александров и Павел Павлов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).