Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Може ли някой да измести Лудогорец от върха на efbet Лига?
Автор: Екип Burgas24.bg 13:00 / 13.02.2021Коментари (0)1041
©
Доминацията на Лудогорец в родната първа лига е повече от осезаема вече от доста време, като показателно за това е, че в последните девет години тимът винаги е ставал шампион на България. Не липсват и европейските пробиви, както в Шампионска лига, така и в Лига Европа, където през сезон 2013/2014 бе достигнат осминафинал. Разградчани изглеждат недостижими и през настоящата кампания, като след преполовяването на шампионата заемат първото място и то с комфортна преднина. Все по-трудна изглежда задачата на Локомотив Пловдив и ЦСКА София, които са основните им конкуренти за титлата през този сезон. Челната шестица пък се допълва от съставите на Арда, Берое и ЦСКА 1948. 

Именно шестте най-предно класирали се отбора в редовния сезон отиват във шампионската втора фаза на шампионата, където отново всеки играе срещу всеки в два мача с разменено гостуване, като спечелените точки от първата фаза си остават. След приключването и на втората част вече се определя новият шампион на България. 

Генералният спонсор на родната професионална лига е водещият български букмейкър Efbet, а там може да откриете коефициенти за залагане на всеки един от шампионатните двубои и дори атрактивни промоционални оферти за залози на български футбол. След всеки кръг на първенството букмейкърът подарява три награди по 500 лева. Говорейки за територията на България, то брандът на Ефбет представен от Ностра бет е най-популярният букмейкър у нас, като той е тясно свързан с професионалната лига, която носи неговото име. Сайтът на Нострабет пък ви предлага подробно негово ревю, което ще ви разкрие на какво се дължи големият му успех. 

Освен, че обръщат специално внимание на родната футболна лига, Efbet предлагат и възможност за дългосрочен залог на победител в нея. Коефициенти получават всичките 14 отбора, тъй като на теория все още всички имат шанс за титлата. Разбира се, Лудогорец влизат в ролята на тотален фаворит, като техният коефициент е 1.02. С доста по-малки шансове, на второ място в този списък е поставен отборът на ЦСКА София със ставка от 6.25, а малко зад тях е и Локомотив Пловдив с коефициент от 7.50. На практика именно тези два тима могат да създадат някакви трудности на зелените. Поне това ни показва букмейкърът, който оценява шансовете за титла на ЦСКА 1948 на 31.00, а тези на Берое и Арда с 60.00 коефицеинт. По-голяма изненада от това вече ще влезе в сферата на фантастиката, но все пак, с 90.00 коефициент е отборът на Черно Море, а Левски София получава 150.00. Списъка затварят Етър, които се намират и на последно място във временното класиране на първенството. Тяхната ставка за титла е в размер на 450.00.

След дългата зимна пауза сезонът у нас се подновява в средата на месец февруари, като остават да се изиграят още точно десет кръга преди оформянето на първата шестица и последната осмица, които да продължат мачовете си в две отделни групи. Все още има достатъчно време за размествания в подреждането, като това важи и за първото място, което към момента се държи от Лудогорец. И тази година обаче Орлите изглеждат като най-стойностен тим и всичко различно от титла за тях би се равнявало на голяма изненада.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: