Любо Пенев с мощен артилерийски залп срещу Кабаков, дава го на УЕФА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:17 / 17.04.2021
1935
Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев даде днес пресконференция преди двубоя на "армейците" с Царско село. Специалистът обаче се съсредоточи върху най-добрия български съдия в момента Георги Кабаков, като отправи мощна атака срещу него. Пловдивчанинът ръководеше полуфиналния реванш за Купата на България между Лудогорец и ЦСКА-София, завършил 1:2. Пенев дори обяви, че ще сезира УЕФА заради действията на Кабаков.

Ето какво заяви Любо Пенев пред медиите днес:

Аз си обичам футболистите и винаги ще ги пазя точно срещу такива провокации. Тези хора трябва да бъдат разобличени и нямат място в българския футбол. Съдията съвсем нарочно и умишлено подстрекаваше да бъдат контузени мои футболисти. Той беше човекът, който най-много искаше домакините да спечелят, особено през второто полувреме.

Разглеждам съдийският доклад и виждам много нередности. Това, което е отразено, е лъжа. Турицов си ходи съвсем нормално и се приближава към съдията и групата футболисти, а в доклада е написано, че е изтичал 30 метра. Защо може да видим доклада на съдията, а не може да видим докладите на съдийския наблюдател и на делегата? Този човек свири мач вчера, защото оценката му е добра. Аз имам информация, че оценката му е добра. Ако не му е добра, той няма право да свири и излиза от нарядите.

Това не може да продължава, защото аз съм загрижен за всички деца, които тренират в школите. Ще попаднете на такъв съдия, който изобщо няма да му дреме за вашето здраве.

Този въпросният човек само с това ще го запомнят. Той представлява българския футбол в Европа, българското съдийство в Европа. Шефът на съдиите трябва да вземе мерки. Това не е от вчера. Имаме много пресен, нахален пример от онзи ден в Разград. Без да замесвам клуба, аз като физическо лице, като бивш професионален футболист, като професионален треньор ще направя един запис и ще го изпратя в УЕФА с ясни и точни ситуации и ще поискам мнение от експертите в УЕФА, щом крием оценките на съдийските делегати. Този съдия няма място дори в махленския футбол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).