Разлято масло попречи на 6-кратния шампион Маршавелов да триумфира на "Писта Бургас"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:42 / 09.05.2021
1300
Шесткратният шампион в серия “Макси" Константин Маршавелов с Mitsubishi Lancer Evo X завърши на второ място в първия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Състезанието се проведе днес край езерото Вая в Бургас.

Пловдивският пилот от отбора на “КА-2 Рейсинг Тийм" стартира от първа позиция в днешното състезание, след като в съботните квалификации бе най-бързият пилот на пистата. Маршавелов стартира по отличен начин в надпреварата, като успя да запази първата си позиция на старта, той водеше до третата обиколка на състезанието, след което бе изпреварен.

Обиколка по-късно на две места на трасето се появи жълт флаг с червени черти, което означаваше че на пистата има разлято масло. И състезателите завършиха в този ред: Пламен Камбуров, Константин Маршавелов, Румен Киров.

Отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм" завърши на първо място в отборното класиране. В серия “Туринг" Кольо Карастоянов завърши с победа, в серия “Макси" Константин Маршавелов завърши на втора позиция, а Камен Василев завърши уикенда с 4то място.

Следващия старт за Константин Маршавелов ще бъде на “Писта Енеос", която ще се проведе след две седмици.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).