Бургаски полицаи с медали от първенство по плуване

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:09 / 21.06.2021
1137
Първи подгласници в приключилото преди дни в Кранево Републиканско първенство по плуване за служители на МВР, завоюва отбора на Бургаската полицейска дирекция, воден от старши полицай Кирил Ватев от Второ Районно управление – Бургас.

В отбора участваха 11 служители на ОДМВР – Бургас от различни структурни звена / петима мъже и шест жени/, които бяха отличени с общо 42 медала. Тази година отбора на крайморската дирекция бе попълнен с трима нови състезатели – Ванина Георгиева, Ани Димчева и Жеко Михалев. И за тримата участието в престижното състезание бе огромно предизвикателство, но те по достойнство защитиха името си на едни от най-добрите плувци сред служителите от МВР.

В Републиканското първенство се включиха 70 служители на вътрешното ведомство, като призовото място отиде в Академия на МВР. Състезателите премериха сили в седем индивидуални дисциплини, както и в щафетното плуване. Капитанът на отбора на Бургас – старши полицай Кирил Ватев участва и в седемте индивидуални предизвикателства, както и в трите щафети, завоювайки общо десет медала. По думите му : "Постиженията на бургаските състезатели бяха повече от отлични. Ще продължим да се борим и за първото място в предстоящите състезания. За целта трябва да наблегнем на повече тренировки и стиковка в отбора. Особено важно при приключилото Републиканско състезание бе представянето ни в женската смесена щафета – там показахме, че упоритостта и финалния спринт на Ванина Георгиева обърнаха резултата и класирането, така че да е в полза на бургаския отбор".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).