Адриан Фернандес и Матиас Морис вече тренират с топка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:52 / 16.09.2009
1123
Двамата контузени футболисти на „акулите" Адриан Фернандес и Матиас Морис тренираха днес наравно със своите колеги. Според лекарския щаб на тима, те са вече напълно готови за сериозните натоварвания, които ги очакват в шампионатните двубои.

И двамата могат да се появят в тимовия лист още в съботния мач, срещу един от най-добре представящите се отбори в досегашните двубои „Пирин" Благоевград. Същото е и положението с Орлин Старокин, който пропусна три седмици поради контузия и вирусно заболяване. Той вече взе участие за 45 минути в мача на дублиращия отбор в понеделник и вече се подготвя за сериозния сблъсък в края на седмицата.

Пламен Крумов също е напълно възстановен след тежката травма и последвалата оперативна намеса и очаква своя шанс да се включи в игра. Преценката ще бъде на медицинския щаб на отбора, но със сигурност появата на титулярния капитан в игра е съвсем предстоящо.

Днес отбора тренира два пъти на базата си в Бургас. Между двете тренировки играчите изгледаха и моменти от мачове на своя съперник като Красимир Балъков отново постави ударението предимно върху силните страни на съперника, който се представя силно от началото на първенството.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).