Плакати разлепиха в училищата за Деня на отворените врати в "Черноморец-Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
15:06 / 16.09.2009
1025
Плакатите за Деня на отворените врати, който ПСФК „Черноморец - Бургас" организира на 20 септември /неделя/ от 10 ч на стадион „Лазур", са разлепени из бургаските училища на видни места около входовете. Те приковават вниманието на малчуганите, които се спират и ги коментират. Тогава децата и техните родители ще могат да видят всичко от "кухнята" на стадиона - от ВИП-ложите, зоните за официални лица и медицинския център до съблекалните на футболистите, стаите на треньорите и работните места на масажистите.

Организаторите от ПСФК „Черноморец - Бургас" подготвят и много игри с награди за малчуганите. Те ще имат възможността да се срещнат отблизо и дори да поритат топка с легенди като Красимир Балъков и Фреди Бобич. С децата ще поиграят и футболисти от представителния състав. Всеки желаещ ще може да се снима с играчите и да вземе автографи върху картичките с ликовете им, които ще получи като подарък.

Плакати за Деня на отворените врати са разлепени по видни места и из целия град. Организаторите са предприели мащабна кампания по разгласата, за да се постигне колкото се може по-голяма масовост на проявата.

С Деня на отворените врати „Черноморец" прави поредната си стъпка към приравняването с европейските стандарти, тъй като подобни събития са нещо познато на запад в Стария континент, както посочи на пресконференция миналата седмица мениджърът Красимир Балъков. В България обаче бургаският клуб е първият, който се е наел с реализацията на такава инициатива.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).