Нефтохимик продължи с разгромите у дома, смачка Тунджа с 6:1

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (28)
19:38 / 20.09.2009
6767
Нефтохимик продължи с разгромните си победи в Бургас след като разби с 6:1 Тунджа в мач от седмия кръг в Югоизточната "В" група. С тази победа "шейховете" вече са еднолични лидери, след като мачът на Марица бе отложен. Двубоят бе решен още до почивката, когато Нафтата водеше с 4:1. По две попадения за победата реализираха Милен Георгиев и Красимир Илиев, а още по един път се разписаха Станимир Димитров и Стамен Ангелов. Повторен дебют за "шейховете" направиха Станчо Цонев и Красимир Денев.

"Доволен съм от играта, изпуснахме доста положения - можеше да вкараме още голове, но това е нормално. Постигнахме съвсем заслужена победа", това каза след края на мача специално за Burgas24.bg старши-треньорът на Нефтохимик Димитър Стойчев.

Два от преследвачите на Нефтохимик допуснаха загуби в този кръг. Тимът на Созопол, който до сега бе с пълен актив от точки, загуби от Ботев в Гълъбово с 0:1. Гигант Съединение пък падна с 1:2 от Левски в Карлово. Равда записа разгромна победа с 6:0 като гост на Загорец и продължава да е на 2 точки зад "шейховете", но с мач по-малко. Също с мач по-малко, но 3 точки пасив, са Марица Пловдив.


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).