Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик продължи с разгромите у дома, смачка Тунджа с 6:1
Автор: Екип Burgas24.bg 19:38 / 20.09.2009Коментари (28)6777
Нефтохимик продължи с разгромните си победи в Бургас след като разби с 6:1 Тунджа в мач от седмия кръг в Югоизточната "В" група. С тази победа "шейховете" вече са еднолични лидери, след като мачът на Марица бе отложен. Двубоят бе решен още до почивката, когато Нафтата водеше с 4:1. По две попадения за победата реализираха Милен Георгиев и Красимир Илиев, а още по един път се разписаха Станимир Димитров и Стамен Ангелов. Повторен дебют за "шейховете" направиха Станчо Цонев и Красимир Денев.

"Доволен съм от играта, изпуснахме доста положения - можеше да
© Burgas24.bg
вкараме още голове, но това е нормално. Постигнахме съвсем заслужена победа", това каза след края на мача специално за Burgas24.bg старши-треньорът на Нефтохимик Димитър Стойчев.

Два от преследвачите на Нефтохимик допуснаха загуби в този кръг. Тимът на Созопол, който до сега бе с пълен актив от точки, загуби от Ботев в Гълъбово с 0:1. Гигант Съединение пък падна с 1:2 от Левски в Карлово. Равда записа разгромна победа с 6:0 като гост на Загорец и продължава да е на 2 точки зад "шейховете", но с мач по-малко. Също с мач по-малко, но 3 точки пасив, са Марица Пловдив.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на reventon
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: