Черноморец удари и Левски, изравни се с ЦСКА на върха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (38)
21:26 / 27.09.2009
5011
Черноморец се изравни с ЦСКА на върха в "А" група по точки, след победа като гост над Левски с 0:1. Двубоят се игра на стадиона в Ловеч заради наказание на "сините".

Първото полувреме символичните домакини стояха по-добре на терена, владееха по-често топката и организираха няколко опасни атаки. От своя страна възпитаниците на Красимир Балъков се бранеха много организирано. Треньорът на бургазлии изигра много добре тактически двубоя, защото успя да изненадата Левски след почивката.

Когато всички очакваха Черноморец да се прибере и да заигра на контра-атаки през второто полувреме, "акулите" излязоха крайно мобилизирани, агресивно завзеха центъра на терена и не оставиха никакви шансове на набедените си за "гранд" домакини.

Опасностите пред вратата на Левски зачестиха и така се стигна и до единственото попадение. След центриране на Карбони, Траян Дянков с глава прехвърли вратаря на Левски за 0:1.

До края на двубоя отново Черноморец бе отбора, който създаваше повече положения за гол.

"Сините" имаха само една възможност, но тя бе пропиляна от пловдивския дезертьор Георги Христов.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).