Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Над 1000 снимки ще залеят социалните мрежи в подкрепа на Веломаршрут N1 в България
Автор: Пламена Николова 10:37 / 31.08.2021Коментари (0)392
©
На 2-ри септември в град Видин, за 8-ма поред година ще се проведе промо събитието - Дунав Ултра - тази година под наслов Обратно при реката. 150 велосипедисти от България и Румъния се събират в старопрестолния град, за да стартират в един ден и изминат разстоянието на маршрута до крайната му точка - с. Дуранкулак (общ. Шабла). 

Преходът е индивидуално предизвикателство за всеки и кауза за популяризиране на над 110 населени места в България, през които преминава траекторията на маршрута. 

Един от начините, по които организатори и общини тази година допринасят за популяризирането и представянето на красивия район край река Дунав и Добруджа, е организирането на фотоконкурс в Инстаграм. 

Специално изработени 4-метрови Дунав Ултра флагове, ще са позиционирани на предварително избрани места: Такива флагове ще има в гр. Видин, гр. Оряхово, с. Лесковец, с. Крушовене, античния град Улпия Ескус в с. Гиген, гр. Никопол, гр. Белене, гр. Две могили, с. Сребърна, гр. Силистра, гр. Генерал Тошево и в района на плаж Дуранкулак. Колоездачи, фенове, ученици и всеки друг желаещ ще може да направи снимка с флаговете и да сподели в Инстаграм, популяризирайки по този начин Веломаршрут N1 в страната. Задължителният хаштаг, който е необходимо да се ползва е #dunavultra.

Чрез допълнително споделени хаштагове, ще могат да се печелят и награди-комплименти, предоставени от организаторите. 

Фото-конкурсът ще е в продължение на 10 дни (от 1-ви до 10-ти септември) и в него може да се включи вceĸи и с неограничен брой снимки, за които каузата представлява едновременно интерес и забавление. 

20-те най-интересни репортажни снимки в Инстаграм ще получат поощрителни награди от организаторите и спонсорите на събитието, а за над 250 деца в общините Оряхово, Долна Митрополия, Никопол, Белене, Две могили, Силистра и Генерал Тошево са подготвени тениски  за спомен от инициативата. 

Организаторите на Дунав Ултра, със съдействието на техни партньори, ще организират допълнителни активности по маршрута. За повече информация преди и по време на събитието следете официалната страница на Дунав Ултра във Фейсбук.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: