Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Готвят нов протест във Варна срещу "неадекватните" ковид-мерки
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 03.09.2021Коментари (5)790
© Burgas24.bg
Протест срещу "неадекватните и неефективни мерки" срещу Ковид-19, задължителното ваксиниране и онлайн обучението, ще се проведе на  06.09.2021 г. от 18:30 часа пред Община Варна. Това става ясно от съобщение изпратено до Varna24.bg.

Публикуваме информацията без редакторска намеса: 

"Срещу задължителните, както и не задължителни, но принудителни ваксинации, с ваксини в експериментална фаза, като това се укрива от обществото. Държавата е подписала договори с производителките на ваксини с които ги освобождава от отговорност и това се укрива от обществото.

Хората се принуждават да подписват информирано съгласие, в което не са упоменати тези факти, а държавата не поема никаква отговорност върху евентуалните негативни странични реакции и оставя хората да участват в експеримент на тяхна сметка.

За разлика от повечето други ваксини, тези ваксини не предпазват нито от заразяване, нито от пренасяне на болестта, нито дори от смърт, както се вижда от доклад на сайта на правителството на Великобритания, както голяма част от хората, които се заразяват, както се вижда от докладите от Израел.

От официални доклади се вижда, че имунитетът, получен по естествен път след преболедуване е много по-висок, спрямо имунитетът, създаван от предлаганите ни ваксини.

Протестът е насочен и срещу задължително носене на маски в детски градини и училища от деца над 6 годишна възраст.

От една страна носенето на маска по 9 часа на ден, колкото време детето пребивава в училище, е вредно за здравето му, защото ограничава достъпа му до чист въздух. Децата ни дишат кислород и издишат въглероден двуокис, а не обратното.

От друга страна, за година и половина държавата дори не направи опит да създаде маски, които да създават ефективна защита, особено за деца.

Настоящите възможности пред децата са или маски от произволни платове, които се навлажняват бързо и от преграда се превръщат в развъдник на микроби, или хирургически маски. 

Хирургическите маски са създадени за хирурзи, а не за деца. Те имат едностранна бариера, трябва да се сменят прекалено често, не е предвидено с тези маски да се извършва бягане, криене, спортуване и изобщо дейности, които изискват много движение и дълбоко дишане.

Смятаме, че да убеждаваш обществото, че маските от плат предпазват, при положение, че съществуват толкова много видове тъкани с различни характеристики и оплетки, които в никакъв случай не са изследвани дали спират вируса, представлява организирана манипулация!

Протестираме срещу принудителното онлайн обучение, което създава тежки психологически последствия върху децата.

Ние се обявяваме ЗА присъствено обучение, тъй като онлайн обучението води до изолация, до намаляване на двигателната активност, десоциализация, пристрастяване към електронни устройства, загуба на представа за реалния свят. Двигателната активност е изключително необходима във всяка възраст, но в детска е жизнено определяща за нормалното развитие на костната структура и целия бъдещ живот на човека.

Нека да се осигури възможност за онлайн обучение на децата на родители, които желаят или имат причини да не могат да ги пуснат присъствено.

Протестираме срещу дискриминацията върху неваксинираните и принудителното ваксиниране на учителите!

Може да се каже, че всякакви призиви към ваксиниране, мотивиране и облаги срещу ваксиниране, заплахи и принуда върху хора, защото не са ваксинирани, представляват склоняване към участие в медицински експеримент чрез лъжа или принуда.

Нека се осигури възможност който желае да се ваксинира. Но да се информират хората, че ваксините са в експериментален етап, да не се принуждават да подписват информирано съгласие като се освобождава държавата от отговорност.

Протестираме срещу ежеседмичните тестове на децата, които са болезнени и нямат никакъв смисъл, не са довели до намаляване и овладяване на кризата в нито една държава.

Протестираме срещу разделянето на хората на ваксинирани и не ваксинирани и ограничаване на правата на вторите.

Протестираме срещу тенденцията да се неглижира имунитета на вече преболедувалите и имунитета изобщо!

Протестът е и срещу абдикирането на държавата от основните си задължения да приложи нормални мерки за справяне със здравната криза, например: подобряване на здравеопазването и профилактиката; повишаване и подкрепа на имунната система, особено при децата; осигуряване на условия за повече чист въздух и спорт; подобряване на хигиената в здравните и учебните заведения.

Вместо държавата да създава масова психоза и сеене на послания за смърт от телевизионния екран, нека по-добре да подкрепи български научни изследвания на вируса, създаване на български лекарства и ваксини. Нека да подкрепи мерки за повишаване на имунитета и профилактиката, особено при деца и хронично болни! 

Нека подкрепи родителите на непълнолетни деца, като намали цените на лекарствата свързани с лечение и профилактика на вирусни заболявания. 

Досега държавата не е организирала диалог между учени с различни гледни точки, напротив, учените с различни от официалната позиции се неглижират.

Държавата прилага политически мерки, за да реши здравен проблем, които странно защо водят до икономическо забогатяване на определени субекти.

С това тя няма да реши здравния проблем, но ще си създаде политически проблем.

Призоваваме гражданите и особено родителите да посетят протеста,

като с това се постави начало на серия от протести докато не принудим държавата да се държи с поведение, основано на здравия разум, а не на масови прихози".

Организатор на протеста е Гражданска инициатива срещу неадекватните ковид мерки с подкрепата на "Единение за семейството и децата".



Още по темата: общо новини по темата: 14352
28.03.2024 »
27.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.09.2021 г.
0
 
 
Няма какво да говорим утре сме там всички антиваксъри ...Предлагам да не тръгваме с лошо и да опитаме с добро като за начало...още искаме мобилните екипи и докторчетата със спринцовките да изчезнат , защото скоро ще им трябва яко охрана ...
Aнонимен
на 03.09.2021 г.
0
 
 
Нито има задължителна ваксинация, нито дистанционното обучение води до упоменатите последици. Как някои не разбраха, че при пълни болници няма как да си живеят все едно нищо няма. Колко трябва да си тъп за да участваш в такъв протест?
Aнонимен
на 03.09.2021 г.
+1
 
 
хора дайтем всички да се обединим и да се вдигнимвсички заедно срещу тази паплач която подлага собствения си народ на експериментите на някой малоумник.
Aнонимен
на 03.09.2021 г.
+1
 
 
Там сме тия Малоумници Депутатите нямат право дани Ограничават.Аз съм против Ваксините
Aнонимен
на 03.09.2021 г.
0
 
 
Нямат право на сила дани Карат да се Ваксинираме.Аз Лично няма да се Ваксинирам ако ще 1000000
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: