Красимир Балъков не смята мачът с „Монтана” за решен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:49 / 01.10.2009
847
„Мнозина смятат, че мачът ни с „Монтана" е решен, но аз не мисля така. Името на противника ни може да не е дразнител за някои, но тимът играе изключително добър футбол за новак. Треньорът им прави приятно впечатление с умението си да използва силните качества на играчите. За кратко време „Монтана" беше сглобен като отбор със собствено лице", заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група. В 8-мия кръг вторите във временното класиране приемат „Монтана" на 3 октомври /събота/ от 19 ч на стадион „Лазур".

Балъков посочи, че според него за „акулите" щеше да бъде по-добре след победата над „Левски" да играят срещу съперници като „Литекс" или „Черно море", отколкото срещу „Монтана". Мениджърът уточни, че няма опасения от подценяване, а от неудобния стил на игра на новака, способен да обърка сметките на всеки отбор със сериозни намерения, в какъвто се превърна „Черноморец-Бургас".

"След големи победи, трябва да следват отново победи, което не е лесно. Ако сме постоянни и запазим нагласата, с която играем досега, ще се поздравим с краен успех. Нямам притеснения за състоянието на футболистите. По лицата и действията им в тренировъчния процес виждам, че са настроени за победа", добави стратегът на „акулите".

От петък „акулите" излизат на режим в Гранд хотел Поморие. В състава се завръща изтърпелият наказанието си от 1 мач Нилтон Кардосо. Заради различни здравословни проблеми мача със сигурност пропускат Николай Кръстев и Енис Хайри. Матиас Морис вече е излекуван, но все още му липсва необходимата игрова подготовка, затова и той ще пропусне мача. Групата от 18 футболисти ще бъде определена утре. Дали в нея ще попадне дълго отсъствалият капитан Пламен Крумов, ще се реши след разговор между него и Балъков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).