Изключителен късмет за Григор Димитров в Сан Диего

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:00 / 01.10.2021
641
Григор Димитров разгроми само 56 минути с 6:1, 6:1 датчанина Аугуст Холмгрен по пътя си към четвъртфиналите на ATP 250 турнира в Сан Диего (САЩ). Българинът трябваше да има доста по-сериозно второ препятствие в лицето на 11-ия в света Феликс Оже-Алиасим, но контузия накара канадеца да се откаже само около 3 часа преди мача.

Така се случи, че щастливият губещ от квалификациите Холмгрен получи уникалната възможност да поиграе срещу една от тенис звездите.

Следващият съперник на българина ще бъде Аслан Карацев, който по-рано елиминира петия в схемата Хуберт Хуркач и отново ще се изправи срещу Гришо след четвъртфинала им на Australian Open, когато руснакът осъществи обрат, вдъхновен от контузия в кръста на Димитров.

Григор за пети път през сезона стига сред последните осем на турнир - досега той го направи два пъти в Мелбърн (в подгряващата надпревара и в тази от "Големия шлем"), в Акапулко и в Женева. Той обаче все още няма класиране на полуфинали.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).