Константин Маршавелов запази шансовете си за нова титла

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:19 / 04.10.2021
584
Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) спечели състезанието в серия “Макси", което се проведе вчера на “Писта Стара Загора". Градът на липите бе домакин на четвъртия кръг от националния шампионат. С победата си, Маршавелов запазва шансовете си за титлата и тази година. Това е втора победа за пловдивчанина през този сезон.

Още преди началото на уикенда, шесткратният шампион на страната заяви, че целта му в този старт е само победата. Той стартира с полпозишън в квалификациите, въпреки че имаше проблеми в първата от тях. В самото състезание Маршавелов потегли от първа позиция и от началото до края води колоната, без да изпуска лидерството. На второ място финишира Пламен Камбуров, а трети остана Румен Киров.

“Искам да благодаря на страхотната публика тук. Също така искам да благодаря и на екипа ми, който работи непрекъснато 12 часа, за да подготви автомобила, след като имах проблеми с него и трябваше да бъдат сменени някои части", сподели Маршавелов след финала на състезанието.

“КА-2 Рейсинг Тийм" (Пловдив) пък записа още една победа при отборите, с което запазва лидерската позиция в шампионата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).