Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Пореден разгром за Нефтохимик - 6:0 над Странджа-Металург
Автор: Екип Burgas24.bg 18:27 / 07.10.2009Коментари (23)3982
© Burgas24.bg
Нефтохимик записа поредната си разгромна победа днес, побеждавайки с 6:0 Странджа Металург (Средец) в мач, игран на стадиона в квартал Долно Езерово. Победата дойде леко и без проблеми за "шейховете", които продължават успешния си ход в югозападната "В" група и все още са лидери в класирането. Основните преследвачи Равда и Марица също постигнаха победи и продължават битката за професионалния футбол. Днес с по две попадения се отличиха ветераните Тодор Киселичков и Митко Трендафилов, един добави Антон Спасов. В края на мача бе изгонен Енчо Лемперов за втори жълт картон.

"Стана добър мач, доволен съм от момчетата. Добре се представят, въпреки че програмата е натоварена - играхме миналата неделя, ще играем и тази. Според мен съдията даде напълно ненужен втори жълт картон на Енчо Лемперов в края на мача. Очаквам Миро Косев да се върне скоро в игра", каза старши-треньорът Димитър Стойчев специално за Burgas24.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на reventon
премахни филтъра

0
 
 
ОБЯВА: Тошко Киселичков предлага безплатни уроци по изпълнение на преки свободни удари. Кристиано Роналдо и Деивид Бекъм да заповясат на стадиона в квартал Долно езерово всеки делничен ден веднага след приключване на тренировката на представителния отбор на Бургас
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: