Футболистите на "Черноморец Бургас" направиха първа тренировка за седмицата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:06 / 08.10.2009
1026
Играчите тренираха на отлично подготвения терен на стадион „Черноморец", водени от своя наставник Красимир Балъков и кондиционния треньор Трендафил Терзийски.

В началото футболистите направиха продължително бягане, водени от Балъков. В групата на състезателите бяха и лекуващите травми Енис Хайри и Ектор Гонзалес, които показаха, че проблемите при тях са пред разрешаване. След беговата подготовка Хайри и Гонзалес продължиха тренировката си отделно със специфични упражнения.

Утре сутринта отборът на „Черноморец - Бургас" ще пътува до Велико Търново, където ще върне визитата на домакините от „Етър" за приятелска контролна срещу. Двубоят ще се играе на стадион „Ивайло" от 16.00 часа.

В мача няма да вземат участие Костадин Дяков и Александър Стоимирович, които са в Гелзенкирхен и утре ще участват в контролата на „Шалке 04" срещу швейцарския Йънг Бойс в Берн. На следващия ден двамата футболисти, които според сайта на немския тим са оставили много добри впечатления у Феликс Магат, ще участват и в контролата с „Шафхаузен". В групата няма да бъде и младежкият национал Мартин Тошев, който се готви за Европейска квалификация. Мача ще пропуснат и лекуващите травми Николай Кръстев, Хектор Гонзалес и Енис Хайри.

Преди заминаването за Велико Търново в късния следобед днес „акулите" ще тренират отново на стадион „Черноморец".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).