Феликс Магат: Дяков остави отлични впечатления

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:54 / 12.10.2009
1227
Треньорът на германския Шалке 04 Феликс Магат сподели, че е харесал играта на българския халф на Черноморец Бургас Костадин Дяков. Както е известно, българинът беше на проби при "кралскосините" и участва в две контролни срещи. Дяков игра едно полувреме при победата на Шалке след дузпи над Йънг Бойс (Берн) в петък, а ден по-късно започна в стартовия състав и във втората проверка срещу Оберхаузен, спечелена с 4:1. Другият играч на Черноморец на проби в Шалке Александър Стоимирович получи травма и се прибра в България.

"Не можахме да наблюдаваме Стоимирович, защото той получи контузия в дясното коляно и не можеше да играе. Костадин Дяков обаче остави отлични впечатления вдясно на халфовата линия. И двамата вече си заминаха за България, но със сигурност запазвам имената им в списъка си с играчи", коментира Магат.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).