Фенклуб Нефтохимик се разграничи от вандалските действия по стадионите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
14:52 / 13.10.2009
1949
Фенклуб "Нефтохимик" разпространи декларация относно действията на част от феновете в последните мачове. Инциденти с охранители и фенове, както и нахлувания на терена, белязаха гостуванията в Сопот и в Карлово. От фенклуба се разграничиха от вандалските действия и поискаха по-сериозна организация на мачовете от "В" група. Ето и цялата декларация без съкращения:

Ние от Фенклуб Нефтохимик рязко се разграничаваме от организирането на всякакви вандалски действия и не намираме за нужно и достойно свързването ни с подобни прояви.


Нека колегите от Черноморец, да не търсят под вола теле, а да се замислят за многото други проблеми,които тяхното ръководство създаде, а сега умишлено прикрива и завоалира! Как се финансира техният клуб? Какъв е баланса на дружеството през последните 12 месеца и защо са допуснати такива катастрофални резултати в едно дружество с 50% общинско участие? Как така става, че за сметка на всички граждани на Бургас се финансира "рекламаната" им кампания?

По повод гостуването на привържениците на Нефтохимик в Карлово искаме да подчертаем, че ситуацията има две страни и да отправим призив. Първо да обърнем внимание на отборите в групата за по-сериозна организация от тяхна страна за мачовете и осигуряване на всички условия за нормално присъствие на гостуващи фенове - отделен вход, определен сектор, адекватни условия на стадионите си и нормално отношение, тъй като в много от случаите нашите фенове са по-многочислени от домакините и неадекватата организация за провеждането на срещата предизвиква нежелани конфликти. Второ призоваваме всички привърженици на Нефтохимик да подкрепят отбора като се въздържат от агресивни реакции и да не се поддават на провокации.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).