Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Акулите" канят бургазлии: Елате на стадион Лазур в събота
Автор: Екип Burgas24.bg 11:33 / 22.10.2009Коментари (14)4076
© Burgas24.bg
Ръководството на Черноморец Бургас покани бургазлии да посетят шампионатния мач между "акулите" и Ботев в събота. От клуба приканват феновете да окажат подкрепа на тима, който по техните думи, играе най-добрия сезон в историята на "акулите". "С всяка своя среща Черноморец - Бургас доказва, че единствено честната игра, високата амбиция и спортното майсторство могат да доведат до трайни резултати", съобщават в поканата си от ръководството на тима.

"Ние сме първият отбор, който започна да гради нов устойчив модел, познат от елитните европейски клубове и основан на добре развита детско - юношеска школа, инвестиции в отлична база и спортна инфраструктура, професионален мениджмънт и спортна етика.

Целта на инвестициите е да успеем да създадем професионална среда и отбор, способен да бъде конкурентен в европейски, и дори в световен план!

ПСФК Черноморец - Бургас е първият клуб в България, който отправи призив за прозрачност и яснота във финансирането на футболната игра и доходите на треньори и играчи. Ние първи свалихме доброволно данъчната тайна върху финансите на клуба, с което показахме своята отговорност към държавата и към всеки от нашите фенове!

В своя победен път единственото, от което има нужда ПСФК Черноморец - Бургас , е любовта и ентусиазма на вас - феновете! Всички вие, заради които футболът е най-популярната и пълна с емоции игра в света", се казва още в съобщението до феновете.

Още по темата: общо новини по темата: 6
27.10.2009
25.10.2009
25.10.2009
24.10.2009
24.10.2009
22.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Fl
премахни филтъра

0
 
 
Плъенето НЕ ни ПОМАГА!!!По-добре офертирайте ваши приятели да ходят на мачове от колкото да си правите Форум Битки!!!За един ПО-ДОБЪР БУРГАС!!!Ши ги изгребем!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: