Акулите оглавиха "А" група след успех над Ботев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
21:08 / 24.10.2009
3416
Отборът на Черноморец-Бургас оглави класирането в "А" група, след очакван успех над Ботев у дома. "Акулите" победиха последния в калсирането с 2:0.

Гостите започнаха добре мача и се опитаха да организират няколко опасни атаки още в началото. Защитата пред Паскал Борел се справи добре и на свой ред възпитаниците на Красимир Балъков погледнаха към противниковата врата.

Така се стигна до 9-та минута, когато играч на Черноморец бе повален в наказателното поле от Сириняно.

Гонзалез бе точен от бялата точка и откри резултата. Малко по-късно домакините удвоиха след хубав удар от далече на Костадин Дяков и разконцентрирана намеса на вратаря на "жълто-черните" Лука Бриньоли. Италианецът след това се реабилитира за грешката си след няколко блестящи намеси.

След почивката играчите на Черноморец излязоха с ясната идея да съхранят постигнатия резултат и успяха да го направят. Само веднъж защитата на бургазлии се пропука, когато Ребека от Ботев напредна и удари напречната греда на Борел.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).