Дяков и Марсио с нови договори до 2013 г., Старокин не се продава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:13 / 30.10.2009
780
Костадин Дяков и Марсио Нуньо са подновили договорите си до 2013 година. Това стана ясно по време на пресконференцията на „Черноморец-Бургас" в резиденция „Бояна". Обяви го изпълнителният директор Фреди Бобич. „Старокин поднови договора си преди половин година. Нито той, нито ние мислим за продажбата му, защото си имаме достатъчно високи цели. Орлин е важен за нас", коментира Бобич. Той каза още, че след Дяков и Стоимирович, които бяха на пробен период в „Шалке 04", в чужбина могат да бъдат командировани и други бургаски футболисти. „С Балъков имаме нужните контакти. Визитите са от голяма полза за играчите. Костадин Дяков например е много променен, след като се върна от Германия. Само повтаря, че трябва много да се работи, да се работи и пак да се работи", добави Бобич.

Шефът на „акулите" подчерта, че от ЦСКА още не са платили дължимото на първо време по трансфера за Мишел Платини. „Не желаем да имаме проблеми с ЦСКА, но договорите са затова, за да се спазват", отсече европейският шампион с Германия за 1996 г.

Относно контраизявления на шефа на съдиите Димо Момиров, Бобич посочи, че от позицията, която заема, има право да говори за реферите. „Подобни дискусии има и в други държави. Коментирал съм ситуации не само от наши, а и от други мачове. Нека критиката да не се разбира като лична. Целта е да доведе до по-добри резултати", аргументира се изпълнителният директор на „Черноморец".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).