Фреди Бобич: Все още няма пари за Платини от ЦСКА, да забравят за Старокин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:02 / 31.10.2009
866
ЦСКА все още не се е издължил за Мишел Платини, разкри изпълнителният директор на Черноморец Фреди Бобич. За пръв път той съобщи този факт преди около месец.

- Все още нищо не е свършено. Ние направихме стъпки, ще видим как ще се развият нещата. Не искам проблеми с ЦСКА, но договорите са, за да се изпълняват.

Бобич намекна, че трансфер на Орлин Старокин на Армията в момента е невъзможен. Дори да има интерес, едва ли преговорите ще започнат.

- Нормално е наши играчи да са желани. Първо обаче трябва да бъдат завършени другите сделки, за да видим, че имаме коректен партньор. Аз и Балъков не се занимаваме с мисли за продажба. Старокин е важен играч за Черноморец, а и още не е готов за такъв скок.

Преди два дни шефът на съдиите Димо Момиров отправи остри думи към Бобич. Той заяви, че като чужденец немецът няма право да критикува реферите. Бобич не подмина тази тема.
- Имам правото на мнение от позицията, която заемам. Казвам нещата на място, подобна дискусия се води и в други държави. Ние споменахме неща, които ни направиха впечатление - не само в нашите мачове, но и в други. Искаме по-голяма конкуренция в първенството.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).