Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Бобич пред феновете: Да изградим отбор с характер е по-важно от титлата
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 05.11.2009Коментари (0)796
Изпълнителният директор на ПСФК „Черноморец - Бургас" Фреди Бобич се срещна с привърженици на отбора в новия фенклуб „При акулите" и в продължение на 2 часа отговаряше на техните въпроси.

„Благодаря сърдечно за поканата да гостувам в новия фенклуб. Изключително сме горди, че нещо такова е направено по инициатива на феновете", заяви в началото Бобич.

По отношение на отбора той сподели: „В момента сме много добре от спортно-техническа гледна точка. Имаме план за години напред, който изпълняваме стъпка по стъпка. Факт е, че класирането ни в момента е много повече от очакваното, но това не ни пречи да продължаваме да работим концентрирано. Първата ни задача е да изградим хомогенен състав, който да се бори за място сред челната петица в шампионата. Титлата не е приоритет за нас, по-важно е да се изгради стабилност и характер в отбора. В състава ни ще има нови чужденци , но идеята е да се развиват български играчи. Затова хвърляме много усилия по кампуса и развитието на детско - юношеските школи".

Запитан за настроението в отбора, европейският шампион с Германия от 1996 г. отговори, че момчетата са там, където трябва - здраво стъпили на земята. Бобич отправи призив към феновете да идват по-рано на стадиона, за да успяват да влизат навреме.

На въпрос дали няма двамата с Балъков да се картотекират и да помогнат на отбора в някой от оставащите мачове, Бобич с усмивка на уста отвърна в духа на шегата, че може да го направят за дербито с ЦСКА. Последваха бурни аплодисменти на феновете, които започнаха да скандират името на изпълнителния директор и на любимия клуб „Черноморец - Бургас".

В края на срещата Бобич получи членска карта за фенклуба на „акулите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: