Билетите по 2 лв. за дербито с „Литекс” ще се продават до петък

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
13:39 / 05.11.2009
1587
Билети на преференциални цени за мача на „Черноморец-Бургас" с „Литекс" ще могат да се намерят до петък включително. Дербито е в събота от 19 ч на стадион „Лазур". По решение на клубното ръководство, по-евтините билети ще се продават до 24 часа преди началото на домакинствата на „акулите" до края на сезона.

Входните талони на преференциални цени струват по 2 лв. Те са предназначени за деца до 15 г. и придружаващите ги родители /за всеки се заплаща поотделно по 2 лв., т.е. баща със сина си плащат общо 4 лв. за два билета/, ученици, студенти и пенсионери. Билетите ще се издават срещу представяне на лична карта, ученическа карта или студентска карта. Талоните могат да се закупят от касите в хотел „България" и на служебния вход на стадион „Лазур" /бариерата/.

В деня на всеки мач ще се продават само билети на редовни цени, които струват по 7, 10 и 20 лв. за различните сектори.

В духа на милосърдието и благородството бургаският клуб обявява безплатен вход за хората с увреждания.

От следващата седмица в продажба ще бъдат пуснати абонаментните карти за всички домакинства на „Черноморец" през пролетния полусезон. Който си купи, ще спести 20% от общата стандартна цена на билетите. Притежателите на карти ще ползват големи отстъпки за вход на „Лазур" при евентуално класиране на „акулите" в европейските клубни турнири.

Повече информация за абонаментните карти може да се получи на тел. /056/ 83 44 44 или на мейл адрес lora.stoyanova@petrolholding.bg.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).