Литекс свали "акулите" от върха след скандален мач на "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (18)
21:02 / 07.11.2009
4382
Черноморец-Бургас загуби с 1:2 домакинството си на Литекс и по този начин отстъпи първото място на ловчанлии. Срещата завърши по изключително скандален начин, след като рефера "изпусна" двубоя в самия му край.

Двата отбора се вкопчиха в здрава битка на високи обороти още от първата минута. 22-мата на терена показаха защо именно Литекс и Черноморец спорят за първото място в "А" група.

Първи до попадение стигнаха "оранжевите". В 17-та минута, след уникално неразбирателство между Траян Дянков и Паскал Борел, топката попадна в Нифлор, който на метър от опразнената врата и да искаше, нямаше как да сбърка, откривайки за 0:1.

"Акулите" бързо се върнаха в двубоя, след хубава акция и завършващ удар на Адриан Фернандес.

В края на полувремето бе и най-критичният момент в двубоя. Мартин Тошев се строполи на земята губейки съзнание, след единоборство във въздуха и лошо падане. Лекарският екип на Черноморец се притече на помощ и успя да го спаси.

След почивката Красимир Балъков се наложи да извърши две принудителни смени. Тошев, след инцидента в края на полувремето и Фернандес напуснаха контузени за сметка на Костадин Дяков и Дуду.

Двубоят вървеше равностойно до 57-та минута, когато Христо Янев с ювелирно изпълнение на пряк свободен удар реализира за 1:2.

Този гол разконцентрира играчите на Черноморец и техните действия на терена бяха изключително разсеяни.

В края на двубоя двата отбора загърбиха футбола и се отдадоха на груби нарушения и чести спречквания. В резултат на това реферът изгони "акулите" Цветомир Цонков и Дянков.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).