Нулево реми между Нефтохимик и Ботев Гълъбово, куп пропуски на "зелените"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
16:46 / 08.11.2009
3201
Нефтохимик направи нулево равенство в мача си с Ботев (Гълъбово), игран на стадиона в Камено. "Зелените" надиграха съперника, създадоха доста голови положения, но не успяха да реализират нито едно от тях. Най-добри възможности за гол се отвориха на два пъти пред Милен Георгиев и веднъж пред Антон Спасов, който изпусна да вкара в опразненената от вратаря на противника врата. В игра успяха да влезнат двама "шейхове", излекували травми - Стамен Ангелов и Мирослав Косев.

"Днес просто нямахме ден. Играхме добре, но топката просто не искаше да влезе. Първото полувреме го проспахме, но пак имахме възможности да вкараме, но от второто съм доволен, играхме много добре. Радостното е, че част от контузените се върнаха в игра, надявам се след нова година всички да са здрави", каза за Burgas24.bg старши-треньорът на "шейховете" Димитър Стойчев.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).