Новак Джокович пътува към Белград, очакват го по обяд в сръбската столица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:11 / 17.01.2022
620
Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович е един от най-следените хора в света в момента. След като съдът в Австралия потвърди отмяната на визата на сърбина и го депортира с първия полет към Дубай, той вече e на път към Белград.

Скандалът с Новак явно не е отнел от обичта на феновете му. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как привърженик моли тенисиста за снимка. Джокович не отказва, въпреки 14-часовото пътуване от Мелбърн. 

По-късно агенциите показват снимки на тенисиста, който предоставя билета си и се качва на самолета за Белград.

Без съмнение Джокович ще бъде посрещнат тържествено в сръбската столица. Очаква се самолетът да кацне там около 13:20 часа българско време. 

Джоко прекара повечето време през последните 10 дни в Австралия затворен, а след това съдът не отсъди в негова полза. Той получи забрана да влиза в страната през следващите 3 години. Сърбинът ще трябва да заплати и 500 000 долара съдебни разноски. 

Най-големият минус за Джокович обаче е невъзможността да участва в Откритото първенство на Австралия. Той се надяваше да спечели 10-та титла в Мелбърн и 21-ва от Големия шлем, за да се превърне в най-великия за всички времена. В момента той, Рафаел Надал и Роджър Федерер имат по 20 трофея.

Очаква се на обяд Новак Джокович да кацне на летище "Никола Тесла" в Белград. Все още не е сигурно, че той ще кацне тук или ще избере друго летище.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).