"Акулите" излизат срещу Славия само за победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:42 / 19.11.2009
1479
„Черноморец-Бургас" гостува на „Славия"
с единствената цел да спечели 3 точки. Това заяви на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група мениджърът Красимир Балъков. В 13-ия кръг „акулите" играят с „белите" в София в неделя.

„В края на първенството е нормално у всички отбори да се усеща лека умора. В оставащите двубои ни трябват максимална концентрация, характер, желание, воля и хъс. Ако по тези компоненти надвишаваме „Славия", няма да имаме проблеми да изпълним целта си", коментира наставникът на „акулите". Той посочи, че ще бъде доволен, ако в оставащите три мача /със „Славия", „Локомотив"-Сф и ЦСКА/ отборът спечели 7 точки, макар че всеки път играе за победа.

„Черноморец" е с друг манталитет спрямо миналата година. Чужденците засилиха конкуренцията и нивото на игра се вдигна. За новосглобен отбор, прогресът ни дойде по-бързо от очакваното. Ако до края на есенния полусезон задържим позициите си, ще имаме амбициите да останем там и да играем интернационален футбол. Със сигурност през пролетта ни предстоят много по-тежки мачове", заяви още Бала.

От състава на „акулите" за мача със „Славия" поради различни здравословни проблеми отпадат Орлин Старокин, Георги Чиликов, Дуду и Адриан Фернандес. Траян Дянков и Цветомир Цонков са наказани. След 2-месечно лечение в сърцето на отбраната се завръща опитният Николай Кръстев. И германският нападател Матиас Морис е готов за игра след дълго отсъствие. Мартин Тошев също ще бъде на разположение на Красимир Балъков.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).